söndag 1 mars 2009

Invigning och en massa flygplan

Ja, helgen har varit av blandad kompott. Lördagen den 28e var det då dags för invigningen av Tassarnas nya lokaler. Vacker vårdag och finklädd familj på väg till invigning med självaste Björn Eriksson som invigare :), tja, kan det bli en mer spännande familjedag? :) Njae, kanske inte för en blivande hundfrisör i alla fall...Planen utanför fylldes med förväntansfulla mattar och hussar med sina våryra vovvar och ett hejdundrade virrvarv med blivande och redan färdiga hundfrisörer.
Här klipper Björn bandet och det är dags för alla att stilla nyfikenheten. Väl inne i lokalen blev det lite trångt, så några bilder brydde jag mig inte om att ta, det får jag ta igen på tisdag när det väl är dags för oss elever att styra runt och inviga trimlokalerna.
Men lite tips kunde man allt få med sig hem.

Tack tjejer för en trevlig dag, ni fick oss alla i familjen att känna sig välkomna. Pappa älskade snittarna och barnen tyckte det var spännande med lotteri och godis. :) "Mammas fröken" ligger än en gång på topp!!
Även idag, söndag, blev en underbar vårdag, vi tog bilen med barn och hundar och åkte till Skavsta flygplats. Spännande dag för barnen med alla flyg som startar och landar. Men när grabbarna börjar att klättra på stenar och leta "hemliga" vägar, medans planen yr på himlen, så undrar man nog vem som tycker det är mest spännande egentligen?? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar