lördag 3 september 2011

Fart och fläkt...

...det hinns inte alltid med att fotografera alla hundar, men jag gör så gott jag kan. Här nedan kommer några som råkat hamna framför kameran... ;)

Inne i sta´n får man träffa på flertalet nya stadshundar... här en fin Lhasa i lång päls, inte många gånger man får se dem i fullpäls. Även denna ska klippas ner i en valpfrisyr.

En lite kortare valpfrisyr med sparade öron och lång svans...klar för svampplock!Ronja, än en gång på Spa inför hundutställning...En stilig Goldenherre behövde bli av med lite för långa fanor...Även på hemmaplan kommer nya hundar, ny i trimmet är denna schnauzertös (namnet satte sig tyvärr inte på minnet... ). Dryga 4 månader och inne på sin första trimning...En sk. 4vägskorsning inne för nerklipp...med lite fantasi blev det en rävkille... :)Ännu en hund med en massa blandningar, bl.a cocker, det ser man ju :) Hon ville mjukstarta sitt salongsbesök med en tassputs...Slutet av veckan bjöd på cairnterriers...här är Helga, hon trimmades förut men denna gång bestämde vi gemensamt med matte och husse att en klippning skulle passa Helgas päls bättre.. Dessutom ville matte spara hennes yviga öron, man måste inte alltid se ut som man ska...eller hur??Helga.En yvig Saga, cairn, även hon klipps istället för att plockas...Lite försynt färdigklippt Saga...


Trevlig helg gott folk!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar